Nutriční hodnoty (Jablečný kynutý koláč s makovou drobenkou - bez vajec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 301 442 kJ / 72 046 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 629,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 629,25 g |
Tuky | 637,65 g |
– nasycené | 188,70 g |
– nenasycené | 330,25 g |
–– mononenasycené | 85,59 g |
–– polynenasycené | 244,66 g |
––– omega 3 | 38,83 g |
Vláknina | 3 543,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,76 g |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 14 175,60 g |
– cukry | 12 849,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
100 g 100 g moučkového cukru nebo krupicového cukru | Cukr bílý | 100 g |
80 g 80 g hery nebo jiného tuku | Margarín | 80 g |
30 g 30 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 30 g |
zhruba 260 - 270 zhruba 260 - 270 ml mléka - dle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
800 - 1000 800 - 1000 g jablek na kousky nakrájených- já měla hrubě nastrouhané | Jablko čerstvé | 135000 g |
1 - 2 lžíce 1 - 2 lžíce cukru nebo dle potřeby | Cukr bílý | 37.5 g |
trošku trošku mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | |
rozinky | Rozinky | |
100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
80 - 100 g 80 - 100 g mletého máku | Mák modrý mletý | 90 g |
80 g 80 g moučkového cukru | Cukr bílý | 80 g |
120 g 120 g hery nebo jiného tuku | Margarín | 120 g |