Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní bůček pečený nad brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 7

Energie18 056 kJ /
4 316 kcal
Bílkoviny171,79 g
– z toho živočišné bílkoviny147,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,29 g
Tuky304,62 g
– nasycené79,70 g
– nenasycené160,63 g
–– mononenasycené129,86 g
–– polynenasycené30,77 g
––– omega 31,72 g
Vláknina29,74 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 1,92 g
Sůl4,00 g
Sacharidy209,18 g
– cukry42,91 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg bůčku bez kůže (v celku) Vepřový bok 1000 g
čerstvý tymián Tymián čerstvý
čerstvý rozmarýn Rozmarýn čerstvý
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská 15 g
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
chilli Chilli paprička sušená
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
500 ml 500 ml drůbežího vývaru Vývar kuřecí 500 ml
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
4 4 bobkové listy Bobkový list sušený
tymián Tymián sušený
rozmarýn Rozmarýn sušený
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.