Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dobrá tlačenka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 955 kJ /
945 kcal
Bílkoviny111,88 g
– z toho živočišné bílkoviny99,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,38 g
Tuky23,56 g
– nasycené5,58 g
– nenasycené12,53 g
–– mononenasycené9,75 g
–– polynenasycené2,78 g
––– omega 30,10 g
Vláknina36,85 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 595 mg
Sůl1,14 g
Sacharidy58,07 g
– cukry11,11 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vepřové zadní koleno s kůží (masité) Vepřové koleno bez kosti
0,5 kg 0,5 kg vepřové plece Vepřová plec 500 g
1 1 vepřový jazyk Jazyk vepřový
1 1 vepřové srdce Srdce vepřové
2 2 vepřové nožky Vepřové nožičky
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
10 stroužků 10 stroužků česneku Česnek čerstvý 70 g
7 kuliček 7 kuliček nového koření Nové koření
3,5 lžičky 3,5 lžičky mletého pepře Pepř černý mletý 17.5 g
1 1 velká mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 střední petržel Petržel kořenová čerstvá
0,5 0,5 středního celeru Celer bulva čerstvá 270 g
sůl (podle potřeby) Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce majoránky (podle potřeby) Majoránka sušená 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.