Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka karbanátek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 636 kJ /
1 825 kcal
Bílkoviny161,00 g
– z toho živočišné bílkoviny141,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,64 g
Tuky63,80 g
– nasycené13,42 g
– nenasycené39,81 g
–– mononenasycené29,59 g
–– polynenasycené10,23 g
––– omega 32,14 g
Vláknina42,55 g
Cholesterol 682 mg
Sodík 1,00 g
Sůl2,07 g
Sacharidy132,81 g
– cukry27,66 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
650 g 650 g mletého vepřového masa Vepřová plec 650 g
100 g 100 g rýže Rýže bílá 100 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 syrové vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
500 ml 500 ml vývaru (vepřový, kuřecí) Vývar hovězí 500 ml
1,5 l 1,5 l vody Voda 1500 ml
sůl podle chuti Sůl mořská
1 1 mrkev - (kousek mrkve můžeme na jemno nastrouhat pro lepší barvu) Mrkev čerstvá 50 g
1 1 celer Celer bulva čerstvá 540 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
130 g 130 g pastiňáku Pastinák čerstvý 130 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.