Nutriční hodnoty (Polévka karbanátek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 636 kJ / 1 825 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 161,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 141,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,64 g |
Tuky | 63,80 g |
– nasycené | 13,42 g |
– nenasycené | 39,81 g |
–– mononenasycené | 29,59 g |
–– polynenasycené | 10,23 g |
––– omega 3 | 2,14 g |
Vláknina | 42,55 g |
Cholesterol | 682 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,07 g |
Sacharidy | 132,81 g |
– cukry | 27,66 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
650 g 650 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 650 g |
100 g 100 g rýže | Rýže bílá | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 syrové vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
500 ml 500 ml vývaru (vepřový, kuřecí) | Vývar hovězí | 500 ml |
1,5 l 1,5 l vody | Voda | 1500 ml |
sůl podle chuti | Sůl mořská | |
1 1 mrkev - (kousek mrkve můžeme na jemno nastrouhat pro lepší barvu) | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
130 g 130 g pastiňáku | Pastinák čerstvý | 130 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |