Nutriční hodnoty (Marinované vepřové plátky se zelenými fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 465 kJ / 2 740 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 331,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 318,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,77 g |
Tuky | 134,49 g |
– nasycené | 53,24 g |
– nenasycené | 67,99 g |
–– mononenasycené | 57,21 g |
–– polynenasycené | 10,78 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 33,79 g |
Cholesterol | 670 mg |
Sodík | 2,42 g |
Sůl | 5,50 g |
Sacharidy | 38,75 g |
– cukry | 14,67 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg vepřové kýty nebo plece | Vepřová kýta | 1500 g |
100 g 100 g prorostlé slaniny | Špek | 100 g |
500 g 500 g mražených fazolových lusků | Fazolky mražené | 500 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
5-6 stroužků 5-6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 38.5 g |
3 3 polévkové lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | |
olivový olej | Olej olivový | |
smetana na vaření | Smetana kravská sladká 12% | |
čerstvě namletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |