Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marinované vepřové plátky se zelenými fazolkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 465 kJ /
2 740 kcal
Bílkoviny331,27 g
– z toho živočišné bílkoviny318,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,77 g
Tuky134,49 g
– nasycené53,24 g
– nenasycené67,99 g
–– mononenasycené57,21 g
–– polynenasycené10,78 g
––– omega 30,25 g
Vláknina33,79 g
Cholesterol 670 mg
Sodík 2,42 g
Sůl5,50 g
Sacharidy38,75 g
– cukry14,67 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg vepřové kýty nebo plece Vepřová kýta 1500 g
100 g 100 g prorostlé slaniny Špek 100 g
500 g 500 g mražených fazolových lusků Fazolky mražené 500 g
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
5-6 stroužků 5-6 stroužků česneku Česnek čerstvý 38.5 g
3 3 polévkové lžíce třtinového cukru Cukr třtinový
olivový olej Olej olivový
smetana na vaření Smetana kravská sladká 12%
čerstvě namletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.