Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka bramborový krém)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 882 kJ /
689 kcal
Bílkoviny18,81 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,31 g
Tuky15,03 g
– nasycené9,11 g
– nenasycené4,57 g
–– mononenasycené3,86 g
–– polynenasycené0,71 g
––– omega 30,19 g
Vláknina23,92 g
Cholesterol 45 mg
Sodík 183 mg
Sůl0,33 g
Sacharidy110,35 g
– cukry16,31 g
––– laktóza4,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
100 g 100 g celéru Celer bulva čerstvá 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
sůl Sůl mořská
bílý mletý pepř Pepř bílý mletý
petrželová nať Petržel nať čerstvá
hříbky nebo žampiony Hřib čerstvý
mrkev Mrkev čerstvá
100-150 ml 100-150 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 125 ml
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.