Nutriční hodnoty (Letní večeře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 855 kJ / 1 160 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 85,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,60 g |
Tuky | 74,60 g |
– nasycené | 25,26 g |
– nenasycené | 45,18 g |
–– mononenasycené | 20,99 g |
–– polynenasycené | 24,19 g |
––– omega 3 | 0,55 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 4,10 g |
Sůl | 9,90 g |
Sacharidy | 31,23 g |
– cukry | 28,00 g |
––– laktóza | 13,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
1 1 větší okurka čerstvá | Okurka salátová čerstvá | |
20 dkg 20 dkg šunky | Šunka vepřová vařená | 200 g |
20 dkg 20 dkg tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
3 lžíce 3 lžíce tatarky (jogurtová majonéza apod.) | Majonéza | 45 g |