Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Letní večeře)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 855 kJ /
1 160 kcal
Bílkoviny88,60 g
– z toho živočišné bílkoviny85,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,60 g
Tuky74,60 g
– nasycené25,26 g
– nenasycené45,18 g
–– mononenasycené20,99 g
–– polynenasycené24,19 g
––– omega 30,55 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 4,10 g
Sůl9,90 g
Sacharidy31,23 g
– cukry28,00 g
––– laktóza13,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 rajčat Rajče červené čerstvé 300 g
1 1 větší okurka čerstvá Okurka salátová čerstvá
20 dkg 20 dkg šunky Šunka vepřová vařená 200 g
20 dkg 20 dkg tvrdého sýru Sýr kravský tvrdý 30% 200 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
3 lžíce 3 lžíce tatarky (jogurtová majonéza apod.) Majonéza 45 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.