Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čalamáda Oluš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 088 kJ /
1 933 kcal
Bílkoviny34,08 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,08 g
Tuky5,13 g
– nasycené1,84 g
– nenasycené2,66 g
–– mononenasycené0,96 g
–– polynenasycené1,71 g
––– omega 30,00 g
Vláknina77,56 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10,00 g
Sůl24,00 g
Sacharidy415,35 g
– cukry381,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3,5 kg 3,5 kg salátových okurek ( odpovídá cca 10ks) Okurka salátová čerstvá 3500 g
5 5 cibulí Cibule čerstvá 350 g
3 lžičky 3 lžičky soli Sůl mořská 24 g
1 lžička 1 lžička pepře Pepř černý 5 g
1 lžička 1 lžička papriky sladké Paprika červená sušená 1 g
1-2 lžičky 1-2 lžičky kari Kari 7.5 g
3 dcl 3 dcl octa Ocet lihový 300 ml
3 dcl 3 dcl cukru Cukr bílý 300 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.