Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rychlé ragú s hříbky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 448 kJ /
1 063 kcal
Bílkoviny85,75 g
– z toho živočišné bílkoviny78,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,00 g
Tuky70,50 g
– nasycené18,47 g
– nenasycené36,66 g
–– mononenasycené30,14 g
–– polynenasycené6,52 g
––– omega 30,31 g
Vláknina17,18 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 1,87 g
Sůl4,25 g
Sacharidy14,40 g
– cukry6,34 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g mletého vepřového masa Vepřová plec 250 g
200 g 200 g uzeného bůčku Vepřový bok uzený 200 g
200 g 200 g hřibů nebo jiných hub (žampiony, hlíva apod.) Hřib čerstvý 200 g
sladká červená paprika popř. uzená Paprika červená sušená
4 kuličky 4 kuličky jalovce Jalovec sušený
pár snítek snítek tymiánu Tymián sušený
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
worcester Worcestrová omáčka
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
na podlití vývar nebo červené víno popř. pouze voda Vývar hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.