Nutriční hodnoty (Rychlé ragú s hříbky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 448 kJ / 1 063 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 78,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 70,50 g |
– nasycené | 18,47 g |
– nenasycené | 36,66 g |
–– mononenasycené | 30,14 g |
–– polynenasycené | 6,52 g |
––– omega 3 | 0,31 g |
Vláknina | 17,18 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 1,87 g |
Sůl | 4,25 g |
Sacharidy | 14,40 g |
– cukry | 6,34 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 250 g |
200 g 200 g uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 200 g |
200 g 200 g hřibů nebo jiných hub (žampiony, hlíva apod.) | Hřib čerstvý | 200 g |
sladká červená paprika popř. uzená | Paprika červená sušená | |
4 kuličky 4 kuličky jalovce | Jalovec sušený | |
pár snítek snítek tymiánu | Tymián sušený | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
worcester | Worcestrová omáčka | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
na podlití vývar nebo červené víno popř. pouze voda | Vývar hovězí |