Nutriční hodnoty (Vepřová plec na hořčici)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 9 177 kJ / 2 193 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 211,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 206,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,08 g |
Tuky | 118,67 g |
– nasycené | 43,73 g |
– nenasycené | 61,18 g |
–– mononenasycené | 49,84 g |
–– polynenasycené | 11,34 g |
––– omega 3 | 1,68 g |
Vláknina | 8,05 g |
Cholesterol | 767 mg |
Sodík | 1,37 g |
Sůl | 3,15 g |
Sacharidy | 66,80 g |
– cukry | 45,70 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřového plecka | Vepřová plec | 1000 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
4 lžíce 4 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 60 g |
2 lžíce 2 lžíce krystalového cukru | Cukr bílý | 30 g |
1 1 smetana ke šlehání 31-33 % (200 g) | Smetana kravská sladká 30% | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
máslo | Máslo kravské | |
1 kostka 1 kostka masového bujonu (možno vynechat) | Bujón hovězí | 10 g |
hladká mouka (podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká |