Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec na hořčici)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie9 177 kJ /
2 193 kcal
Bílkoviny211,68 g
– z toho živočišné bílkoviny206,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,08 g
Tuky118,67 g
– nasycené43,73 g
– nenasycené61,18 g
–– mononenasycené49,84 g
–– polynenasycené11,34 g
––– omega 31,68 g
Vláknina8,05 g
Cholesterol 767 mg
Sodík 1,37 g
Sůl3,15 g
Sacharidy66,80 g
– cukry45,70 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřového plecka Vepřová plec 1000 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 velká mrkev Mrkev čerstvá 50 g
4 lžíce 4 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 60 g
2 lžíce 2 lžíce krystalového cukru Cukr bílý 30 g
1 1 smetana ke šlehání 31-33 % (200 g) Smetana kravská sladká 30%
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
mletý kmín Kmín mletý
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
máslo Máslo kravské
1 kostka 1 kostka masového bujonu (možno vynechat) Bujón hovězí 10 g
hladká mouka (podle potřeby) Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.