Nutriční hodnoty (Ragú z divočáka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 128 kJ / 748 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,45 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,95 g |
Tuky | 8,76 g |
– nasycené | 2,26 g |
– nenasycené | 5,86 g |
–– mononenasycené | 2,85 g |
–– polynenasycené | 3,02 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 203 mg |
Sodík | 572 mg |
Sůl | 1,34 g |
Sacharidy | 22,02 g |
– cukry | 10,31 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400-500 g 400-500 g kančího masa (mletého) | Kanec kýta | 450 g |
1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
2 2 petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
200 ml 200 ml červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
vývar z kostí | Kost hovězí | |
divoké koření | Nové koření | |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
Špagety nebo fettucine | Špagety pšeničné | |
hříbky nebo alespoň žampiony | Hřib čerstvý | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
česnek | Česnek čerstvý |