Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ragú z divočáka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 128 kJ /
748 kcal
Bílkoviny105,40 g
– z toho živočišné bílkoviny99,45 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,95 g
Tuky8,76 g
– nasycené2,26 g
– nenasycené5,86 g
–– mononenasycené2,85 g
–– polynenasycené3,02 g
––– omega 30,32 g
Vláknina16,50 g
Cholesterol 203 mg
Sodík 572 mg
Sůl1,34 g
Sacharidy22,02 g
– cukry10,31 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400-500 g 400-500 g kančího masa (mletého) Kanec kýta 450 g
1/2 1/2 celeru Celer bulva čerstvá 270 g
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
2 2 petržele Petržel kořenová čerstvá
200 ml 200 ml červeného vína Víno červené suché 200 ml
vývar z kostí Kost hovězí
divoké koření Nové koření
čerstvý tymián Tymián čerstvý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
sádlo Sádlo vepřové
Špagety nebo fettucine Špagety pšeničné
hříbky nebo alespoň žampiony Hřib čerstvý
rozmarýn Rozmarýn sušený
česnek Česnek čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.