Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Skořicové slepované cukroví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 713 kJ /
3 994 kcal
Bílkoviny58,43 g
– z toho živočišné bílkoviny11,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,45 g
Tuky167,09 g
– nasycené41,37 g
– nenasycené119,21 g
–– mononenasycené79,06 g
–– polynenasycené40,15 g
––– omega 32,93 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 552 mg
Sůl1,57 g
Sacharidy556,72 g
– cukry270,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
250 g 250 g Hery Margarín 250 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1 lžíce 1 lžíce skořice Skořice ceylonská 15 g
1 1 bílek Vaječný bílek 33 g
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
1 špetka 1 špetka skořice Skořice ceylonská
pikantní marmeláda Marmeláda z červeného rybízu
cukrové zdobení Cukrářské zdobení

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.