Nutriční hodnoty (Skořicové slepované cukroví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 713 kJ / 3 994 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,45 g |
Tuky | 167,09 g |
– nasycené | 41,37 g |
– nenasycené | 119,21 g |
–– mononenasycené | 79,06 g |
–– polynenasycené | 40,15 g |
––– omega 3 | 2,93 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 552 mg |
Sůl | 1,57 g |
Sacharidy | 556,72 g |
– cukry | 270,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1 lžíce 1 lžíce skořice | Skořice ceylonská | 15 g |
1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
1 špetka 1 špetka skořice | Skořice ceylonská | |
pikantní marmeláda | Marmeláda z červeného rybízu | |
cukrové zdobení | Cukrářské zdobení |