Nutriční hodnoty (Jablečný štrúdl z domácího těsta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 517 kJ / 1 319 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,20 g |
Tuky | 35,16 g |
– nasycené | 4,44 g |
– nenasycené | 26,44 g |
–– mononenasycené | 17,22 g |
–– polynenasycené | 9,22 g |
––– omega 3 | 2,11 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 503 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 205,45 g |
– cukry | 14,15 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
280 g 280 g hladké mouky (podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | 280 g |
100 ml 100 ml teplé vody (podle potřeby) | Voda | 100 ml |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
0,5 lžičky 0,5 lžičky citronové šťávy (nebo octa) | Šťáva z citrónu | 2.5 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
jablka | Jablko čerstvé | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
cukr | Cukr bílý | |
mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
ořechy | Vlašské ořechy | |
rozinky | Rozinky | |
moučkový cukr na posypání | Cukr bílý | |
rozpuštěné máslo na potírání | Máslo kravské |