Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lahůdkový marinovaný vepřový bok)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie14 793 kJ /
3 536 kcal
Bílkoviny154,88 g
– z toho živočišné bílkoviny145,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,88 g
Tuky298,06 g
– nasycené77,69 g
– nenasycené157,03 g
–– mononenasycené127,81 g
–– polynenasycené29,23 g
––– omega 31,30 g
Vláknina27,16 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 704 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy53,30 g
– cukry15,82 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřového bůčku Vepřový bok 1000 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
nové koření Nové koření
celý pepř Pepř černý
bobkový list Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 palice 1 palice česneku Česnek čerstvý 90 g
2 lžičky 2 lžičky mleté sladké papriky (maďarské) Paprika červená sušená 2 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
kmín Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.