Nutriční hodnoty (Lahůdkový marinovaný vepřový bok)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 14 793 kJ / 3 536 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 154,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 145,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,88 g |
Tuky | 298,06 g |
– nasycené | 77,69 g |
– nenasycené | 157,03 g |
–– mononenasycené | 127,81 g |
–– polynenasycené | 29,23 g |
––– omega 3 | 1,30 g |
Vláknina | 27,16 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 704 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 53,30 g |
– cukry | 15,82 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřového bůčku | Vepřový bok | 1000 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
nové koření | Nové koření | |
celý pepř | Pepř černý | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 palice 1 palice česneku | Česnek čerstvý | 90 g |
2 lžičky 2 lžičky mleté sladké papriky (maďarské) | Paprika červená sušená | 2 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
kmín | Kmín |