Nutriční hodnoty (Dýně a brambory zapečené se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 151 kJ / 1 709 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,05 g |
Tuky | 43,53 g |
– nasycené | 11,83 g |
– nenasycené | 28,82 g |
–– mononenasycené | 21,11 g |
–– polynenasycené | 7,71 g |
––– omega 3 | 2,10 g |
Vláknina | 57,56 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 1,58 g |
Sůl | 3,75 g |
Sacharidy | 246,80 g |
– cukry | 40,28 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg oranžové dýně | Dýně čerstvá | 1000 g |
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžička 1 lžička garam masala | Garam masala | 5 g |
drcený kmín | Kmín mletý | |
1 lžička 1 lžička majoránky | Majoránka sušená | 7 g |
100 g 100 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
sůl | Sůl mořská |