Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýně a brambory zapečené se sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 151 kJ /
1 709 kcal
Bílkoviny56,55 g
– z toho živočišné bílkoviny22,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,05 g
Tuky43,53 g
– nasycené11,83 g
– nenasycené28,82 g
–– mononenasycené21,11 g
–– polynenasycené7,71 g
––– omega 32,10 g
Vláknina57,56 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 1,58 g
Sůl3,75 g
Sacharidy246,80 g
– cukry40,28 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg oranžové dýně Dýně čerstvá 1000 g
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská 15 g
1 lžíce 1 lžíce kečupu Kečup sladký 15 ml
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžička 1 lžička garam masala Garam masala 5 g
drcený kmín Kmín mletý
1 lžička 1 lžička majoránky Majoránka sušená 7 g
100 g 100 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.