Nutriční hodnoty (Irská bramborová kapusta (Colcannon))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 154 kJ / 754 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,90 g |
Tuky | 38,92 g |
– nasycené | 24,46 g |
– nenasycené | 13,21 g |
–– mononenasycené | 11,46 g |
–– polynenasycené | 1,74 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 13,85 g |
Cholesterol | 115 mg |
Sodík | 142 mg |
Sůl | 0,22 g |
Sacharidy | 79,60 g |
– cukry | 13,24 g |
––– laktóza | 4,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
120 g 120 g čerstvé kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 120 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
3 3 jarní cibulky (lze nahradit malou cibulkou a pórkem) | Cibulka jarní čerstvá | |
60 ml 60 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 60 ml |
60 ml 60 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 60 ml |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
sůl | Sůl mořská | |
citrónový pepř | Pepř černý | |
pažitka | Pažitka čerstvá |