Nutriční hodnoty (Dýňová paštika)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 258 kJ / 779 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,50 g |
Tuky | 16,62 g |
– nasycené | 4,14 g |
– nenasycené | 7,20 g |
–– mononenasycené | 5,75 g |
–– polynenasycené | 1,45 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 26,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 234 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 112,40 g |
– cukry | 15,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
16 listů 16 listů pekingského zelí | Zelí pekingské čerstvé | |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
500 g 500 g dýně | Dýně čerstvá | 500 g |
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
petrželka (nebo celer) | Petržel nať čerstvá | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |