Nutriční hodnoty (Kuře Tandoori s kuskusem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 039 kJ / 1 204 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,20 g |
Tuky | 12,87 g |
– nasycené | 5,17 g |
– nenasycené | 5,63 g |
–– mononenasycené | 1,80 g |
–– polynenasycené | 3,83 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 3,20 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 115 mg |
Sůl | 0,16 g |
Sacharidy | 212,00 g |
– cukry | 17,33 g |
––– laktóza | 8,17 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 porce 4 porce kuřecího masa s kůží - měla jsem horní stehna s kostí celkem 800 g | Kuře prso | |
sůl | Sůl mořská | |
hrubě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
150 - 200 g 150 - 200 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 175 ml |
1 1 zarovnaná lžíce koření garam masala | Garam masala | |
1 1 zarovnaná lžíce tandoori masala | Tandoori masala | |
možno přidat trochu trochu šťávy z limetky | Limetka čerstvá | |
400 g 400 g kuskusu | Kuskus pšeničný | 400 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
zhruba 800 ml 800 ml drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | 800 ml |
plocholistá petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
čerstvá máta | Máta peprná list čerstvá |