Nutriční hodnoty (Bramborovo – rybí karbanátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 960 kJ / 1 424 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,00 g |
Tuky | 32,37 g |
– nasycené | 6,64 g |
– nenasycené | 19,50 g |
–– mononenasycené | 11,60 g |
–– polynenasycené | 7,90 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 32,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 224 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 211,90 g |
– cukry | 7,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 brambor uvařených v šlupce | Brambor zimní | 250 g |
1 1 rybičky v oleji ( malá konzerva ) | Sardinky v oleji | |
1 hrnek 1 hrnek ovesných vloček | Vločky ovesné | 250 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
vejce | Vejce slepičí | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná |