Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborovo – rybí karbanátky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 960 kJ /
1 424 kcal
Bílkoviny55,36 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,00 g
Tuky32,37 g
– nasycené6,64 g
– nenasycené19,50 g
–– mononenasycené11,60 g
–– polynenasycené7,90 g
––– omega 30,38 g
Vláknina32,00 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 224 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy211,90 g
– cukry7,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 brambor uvařených v šlupce Brambor zimní 250 g
1 1 rybičky v oleji ( malá konzerva ) Sardinky v oleji
1 hrnek 1 hrnek ovesných vloček Vločky ovesné 250 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
vejce Vejce slepičí
strouhanka Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.