Nutriční hodnoty (Kuřecí fazolkové otýpky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 571 kJ / 1 571 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 328,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 326,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,28 g |
Tuky | 14,19 g |
– nasycené | 4,00 g |
– nenasycené | 8,10 g |
–– mononenasycené | 5,34 g |
–– polynenasycené | 2,76 g |
––– omega 3 | 2,66 g |
Vláknina | 4,64 g |
Cholesterol | 770 mg |
Sodík | 947 mg |
Sůl | 2,16 g |
Sacharidy | 15,70 g |
– cukry | 3,46 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 1400 g |
4 lžičky 4 lžičky krenexu | Křen sterilovaný | 20 g |
cca 40 ks 40 ks dlouhých zelených fazolek | Fazolky čerstvé | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový | |
máslo | Máslo kravské | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
horký vývar | Vývar hovězí | |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |