Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí fazolkové otýpky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 571 kJ /
1 571 kcal
Bílkoviny328,48 g
– z toho živočišné bílkoviny326,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,28 g
Tuky14,19 g
– nasycené4,00 g
– nenasycené8,10 g
–– mononenasycené5,34 g
–– polynenasycené2,76 g
––– omega 32,66 g
Vláknina4,64 g
Cholesterol 770 mg
Sodík 947 mg
Sůl2,16 g
Sacharidy15,70 g
– cukry3,46 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí prsní řízky Kuře prso 1400 g
4 lžičky 4 lžičky krenexu Křen sterilovaný 20 g
cca 40 ks 40 ks dlouhých zelených fazolek Fazolky čerstvé
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
olivový olej Olej olivový
máslo Máslo kravské
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
horký vývar Vývar hovězí
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.