Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dobré bramborky s indickým kořením a mrkví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 422 kJ /
818 kcal
Bílkoviny24,38 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,38 g
Tuky2,23 g
– nasycené0,54 g
– nenasycené1,04 g
–– mononenasycené0,13 g
–– polynenasycené0,91 g
––– omega 30,05 g
Vláknina49,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 464 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy159,30 g
– cukry32,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
10 10 středních oloupaných syrových brambor Brambor zimní 500 g
10 10 očištěných mrkví Mrkev čerstvá 500 g
1 1 velkou cibuli Cibule čerstvá 70 g
2 2 větší stroužky česneku Česnek čerstvý 140 g
několik lžic několik lžic smetany Smetana kravská sladká 12%
1 1 mírně vrchovatá lžička indického koření (koriandr, zázvor, kmín, skořice, pepř bílý) Koření pěti vůní
pažitka Pažitka čerstvá
olej nebo máslo Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.