Nutriční hodnoty (Dobré bramborky s indickým kořením a mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 422 kJ / 818 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,38 g |
Tuky | 2,23 g |
– nasycené | 0,54 g |
– nenasycené | 1,04 g |
–– mononenasycené | 0,13 g |
–– polynenasycené | 0,91 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 49,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 464 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 159,30 g |
– cukry | 32,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 10 středních oloupaných syrových brambor | Brambor zimní | 500 g |
10 10 očištěných mrkví | Mrkev čerstvá | 500 g |
1 1 velkou cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 větší stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
několik lžic několik lžic smetany | Smetana kravská sladká 12% | |
1 1 mírně vrchovatá lžička indického koření (koriandr, zázvor, kmín, skořice, pepř bílý) | Koření pěti vůní | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
olej nebo máslo | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |