Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa Indie)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 144 kJ / 1 708 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 335,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 329,65 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,91 g |
Tuky | 18,05 g |
– nasycené | 6,11 g |
– nenasycené | 9,62 g |
–– mononenasycené | 6,42 g |
–– polynenasycené | 3,19 g |
––– omega 3 | 2,67 g |
Vláknina | 18,93 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 853 mg |
Sůl | 2,01 g |
Sacharidy | 44,02 g |
– cukry | 19,51 g |
––– laktóza | 2,85 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí prsa | Kuře prso | 1400 g |
1 lžíce 1 lžíce strouhaného zázvoru | Zázvor sušený | 15 g |
1 stroužek 1 stroužek nastrouhaného česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
citronová šťáva z 1/2 citrónu | Šťáva z citrónu | |
špetka špetka chilli koření | Chilli paprička mletá | |
3-4 lžíce 3-4 lžíce jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 70 ml |
1 lžička 1 lžička kurkumy | Kurkuma mletá | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce koření Garam masala | Garam masala | 15 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 rajčatový protlak nebo pyré | Protlak rajčatový | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky římského kmínu | Římský kmín mletý | 3.5 g |
5 cm 5 cm celé skořice | Skořice ceylonská | |
5 5 kardamom tobolek | Kardamom prášek | |
slunečnicový olej | Olej slunečnicový |