Nutriční hodnoty (Krůtí kapsy na granátových jablíčkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 459 kJ / 1 305 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 210,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 209,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 9,00 g |
– nasycené | 2,52 g |
– nenasycené | 5,13 g |
–– mononenasycené | 3,42 g |
–– polynenasycené | 1,71 g |
––– omega 3 | 1,71 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 510 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 16,50 g |
– cukry | 2,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800-1000 g 800-1000 g krůtích prsou nebo vykostěného horního stehna | Krůta prsa bez kůže | 900 g |
3-4 3-4 granátová jablka | Granátové jablko jádra čerstvá | |
500 ml 500 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 500 ml |
200 200 g dlouhých plátků prorostlé slaniny | Špek | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |