Nutriční hodnoty (Zapékaná růžičková kapusta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 045 kJ / 1 445 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 65,39 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,04 g |
Tuky | 69,64 g |
– nasycené | 33,99 g |
– nenasycené | 27,20 g |
–– mononenasycené | 21,90 g |
–– polynenasycené | 5,30 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 32,36 g |
Cholesterol | 939 mg |
Sodík | 1,99 g |
Sůl | 4,58 g |
Sacharidy | 95,65 g |
– cukry | 35,23 g |
––– laktóza | 17,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 800 g |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
150 g 150 g strouhaného sýra (může být i uzený) | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
sůl | Sůl mořská |