Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékaná růžičková kapusta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 045 kJ /
1 445 kcal
Bílkoviny93,43 g
– z toho živočišné bílkoviny65,39 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,04 g
Tuky69,64 g
– nasycené33,99 g
– nenasycené27,20 g
–– mononenasycené21,90 g
–– polynenasycené5,30 g
––– omega 30,36 g
Vláknina32,36 g
Cholesterol 939 mg
Sodík 1,99 g
Sůl4,58 g
Sacharidy95,65 g
– cukry35,23 g
––– laktóza17,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 800 g
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
150 g 150 g strouhaného sýra (může být i uzený) Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.