Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí žlázy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie258 kJ /
62 kcal
Bílkoviny1,75 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,75 g
Tuky0,32 g
– nasycené0,07 g
– nenasycené0,14 g
–– mononenasycené0,05 g
–– polynenasycené0,09 g
––– omega 30,00 g
Vláknina5,46 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 14 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy11,40 g
– cukry8,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 jehněčí žlázy Býčí žlázy
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
1/2 1/2 papriky Paprika bílá čerstvá
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
2 PL 2 PL sterilovaných žampiónů Žampion zavařený
1 PL 1 PL rajčatového protlaku Protlak rajčatový 15 g
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
sůl Sůl mořská
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.