Nutriční hodnoty (Jehněčí žlázy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 258 kJ / 62 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,75 g |
Tuky | 0,32 g |
– nasycené | 0,07 g |
– nenasycené | 0,14 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,09 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,46 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 11,40 g |
– cukry | 8,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 jehněčí žlázy | Býčí žlázy | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
1/2 1/2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
2 PL 2 PL sterilovaných žampiónů | Žampion zavařený | |
1 PL 1 PL rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% |