Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát Gargano)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 192 kJ /
763 kcal
Bílkoviny41,68 g
– z toho živočišné bílkoviny36,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,68 g
Tuky49,44 g
– nasycené20,43 g
– nenasycené27,88 g
–– mononenasycené15,13 g
–– polynenasycené12,76 g
––– omega 30,97 g
Vláknina9,43 g
Cholesterol 165 mg
Sodík 2,70 g
Sůl6,50 g
Sacharidy34,80 g
– cukry17,68 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g Eidamu Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
150 g 150 g jemného salámu nebo točeného salámu Měkký salám 150 g
150-200 g 150-200 g salátové okurky Okurka salátová čerstvá 175 g
100 g 100 g sterilované kapie Paprika červená sterilovaná 100 g
100 g 100 g sterilovaných kozích rohů (nemusí být) Chilli paprička čerstvá 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.