Nutriční hodnoty (Bramborový závin s kokosem a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 494 kJ / 2 747 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,10 g |
Tuky | 94,58 g |
– nasycené | 56,02 g |
– nenasycené | 33,81 g |
–– mononenasycené | 29,17 g |
–– polynenasycené | 4,64 g |
––– omega 3 | 0,49 g |
Vláknina | 27,05 g |
Cholesterol | 514 mg |
Sodík | 257 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 415,00 g |
– cukry | 157,80 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g vařených brambor | Brambor zimní | 200 g |
300 g 300 g polohrubé mouky (může být i hrubá) | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
100 g 100 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
100 g 100 g cukru -nemusí být | Cukr bílý | 100 g |
3-4 3-4 jablka (středně velké) | Jablko čerstvé | 525 g |
kakao | Kakao prášek | |
kokos -podle chuti | Kokos strouhaný | |
jablek | Jablko čerstvé | |
hrst hrst hrozinek | Rozinky | |
cukr podle chuti | Cukr bílý | |
vajíčko na potření | Vejce slepičí |