Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená ryba ve smetanové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 189 kJ /
2 435 kcal
Bílkoviny225,15 g
– z toho živočišné bílkoviny206,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,00 g
Tuky105,12 g
– nasycené60,43 g
– nenasycené37,19 g
–– mononenasycené24,43 g
–– polynenasycené12,76 g
––– omega 31,17 g
Vláknina23,88 g
Cholesterol 1,18 g
Sodík 6,37 g
Sůl16,69 g
Sacharidy135,21 g
– cukry17,21 g
––– laktóza8,66 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 filety 4 filety tresky (nebo žralok, candát, pangas...) Treska filet 800 g
250 g 250 g žampionů Žampion čerstvý 250 g
2 2 natvrdo uvařená vejce Vejce slepičí 140 g
600 g 600 g brambor Brambor zimní 600 g
80 g 80 g Blaťáckého zlata Gouda 45% t. v s. 80 g
máslo Máslo kravské
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
1 1 vrchovatá lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
150 ml 150 ml bujónu (nebo vývaru) Bujón hovězí 150 g
150 ml 150 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 150 ml
střik octa (podle chuti) Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.