Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křupavý kapr s rajčatovou omáčkou a řapíkatým celerem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie487 kJ /
116 kcal
Bílkoviny3,74 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,74 g
Tuky0,52 g
– nasycené0,15 g
– nenasycené0,24 g
–– mononenasycené0,06 g
–– polynenasycené0,18 g
––– omega 30,00 g
Vláknina10,04 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy21,90 g
– cukry10,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
menší kapr Kapr
2 2 čerstvá rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
3 stonky 3 stonky řapíkatého celeru Celer řapíkatý
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
pórek Pórek čerstvý
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
vietnamské bylinky (já použila "Lolot" piper sarmentosum)
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
zázvor Zázvor sušený
rybí omáčka Rybí omáčka
mouka na zahuštění omáčky Mouka pšeničná hladká
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.