Nutriční hodnoty (Křupavý kapr s rajčatovou omáčkou a řapíkatým celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 487 kJ / 116 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,74 g |
Tuky | 0,52 g |
– nasycené | 0,15 g |
– nenasycené | 0,24 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,18 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 10,04 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 21,90 g |
– cukry | 10,76 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
menší kapr | Kapr | |
2 2 čerstvá rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
3 stonky 3 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
pórek | Pórek čerstvý | |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
vietnamské bylinky (já použila "Lolot" piper sarmentosum) | ||
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
zázvor | Zázvor sušený | |
rybí omáčka | Rybí omáčka | |
mouka na zahuštění omáčky | Mouka pšeničná hladká | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |