Nutriční hodnoty (Paštika s játry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 499 kJ / 3 943 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 244,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 242,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,94 g |
Tuky | 311,00 g |
– nasycené | 79,57 g |
– nenasycené | 162,32 g |
–– mononenasycené | 131,28 g |
–– polynenasycené | 31,03 g |
––– omega 3 | 1,40 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 2,00 g |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 38,40 g |
– cukry | 12,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Tak 1 kg 1 kg bůčku (může být i 1,5 kg ale ne méně než 1 kg) | Vepřový bok | 1000 g |
500 g 500 g jater i kuřecích | Játra vepřová | 500 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
oříšky - mandle apod | Mandle neloupané | |
nové koření | Nové koření | |
trochu trochu sádla (pod cibuli) | Sádlo vepřové |