Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Paštika s játry)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 499 kJ /
3 943 kcal
Bílkoviny244,94 g
– z toho živočišné bílkoviny242,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,94 g
Tuky311,00 g
– nasycené79,57 g
– nenasycené162,32 g
–– mononenasycené131,28 g
–– polynenasycené31,03 g
––– omega 31,40 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 2,00 g
Sodík 1,09 g
Sůl2,50 g
Sacharidy38,40 g
– cukry12,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Tak 1 kg 1 kg bůčku (může být i 1,5 kg ale ne méně než 1 kg) Vepřový bok 1000 g
500 g 500 g jater i kuřecích Játra vepřová 500 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
oříšky - mandle apod Mandle neloupané
nové koření Nové koření
trochu trochu sádla (pod cibuli) Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.