Nutriční hodnoty (Vepřové kotlety s klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 910 kJ / 2 369 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,34 g |
Tuky | 215,65 g |
– nasycené | 111,43 g |
– nenasycené | 100,22 g |
–– mononenasycené | 83,10 g |
–– polynenasycené | 17,12 g |
––– omega 3 | 0,52 g |
Vláknina | 8,04 g |
Cholesterol | 388 mg |
Sodík | 5,07 g |
Sůl | 12,30 g |
Sacharidy | 41,60 g |
– cukry | 28,10 g |
––– laktóza | 11,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
200 g 200 g klobásy (čabajka) | Klobása | 200 g |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
3 3 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
300 ml 300 ml smetany (může být na vaření i šlehačka) | Smetana kravská sladká 12% | 300 ml |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
olej | Olej řepkový | |
hovězí vývar na podlití | Vývar hovězí |