Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové kotlety s klobásou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 910 kJ /
2 369 kcal
Bílkoviny46,74 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,34 g
Tuky215,65 g
– nasycené111,43 g
– nenasycené100,22 g
–– mononenasycené83,10 g
–– polynenasycené17,12 g
––– omega 30,52 g
Vláknina8,04 g
Cholesterol 388 mg
Sodík 5,07 g
Sůl12,30 g
Sacharidy41,60 g
– cukry28,10 g
––– laktóza11,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vepřové kotlety Vepřová kotleta s kostí
200 g 200 g anglické slaniny Anglická slanina 200 g
200 g 200 g klobásy (čabajka) Klobása 200 g
4 4 rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
3 3 zelené papriky Paprika zelená čerstvá
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
300 ml 300 ml smetany (může být na vaření i šlehačka) Smetana kravská sladká 12% 300 ml
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý
sladká paprika Paprika červená sušená
olej Olej řepkový
hovězí vývar na podlití Vývar hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.