Nutriční hodnoty (Špenátové sýrové noky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 185 kJ / 1 000 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,69 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,96 g |
Tuky | 62,34 g |
– nasycené | 32,90 g |
– nenasycené | 21,44 g |
–– mononenasycené | 17,96 g |
–– polynenasycené | 3,48 g |
––– omega 3 | 0,71 g |
Vláknina | 13,84 g |
Cholesterol | 661 mg |
Sodík | 542 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 52,40 g |
– cukry | 7,22 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g Ricotta | Ricotta | 100 g |
100 g 100 g Lučina linie | Lučina 70% t.v s. | 100 g |
50 g 50 g jemná špaldová mouka | Mouka špaldová hrubá | 50 g |
200 g 200 g čerstvého špenátu | Špenát čerstvý | 200 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
trocha trocha olivového oleje | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
cherry rajčátka | Rajčata cherry |