Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špenátové sýrové noky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 185 kJ /
1 000 kcal
Bílkoviny51,65 g
– z toho živočišné bílkoviny36,69 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,96 g
Tuky62,34 g
– nasycené32,90 g
– nenasycené21,44 g
–– mononenasycené17,96 g
–– polynenasycené3,48 g
––– omega 30,71 g
Vláknina13,84 g
Cholesterol 661 mg
Sodík 542 mg
Sůl1,42 g
Sacharidy52,40 g
– cukry7,22 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g Ricotta Ricotta 100 g
100 g 100 g Lučina linie Lučina 70% t.v s. 100 g
50 g 50 g jemná špaldová mouka Mouka špaldová hrubá 50 g
200 g 200 g čerstvého špenátu Špenát čerstvý 200 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
trocha trocha olivového oleje Olej olivový
sůl Sůl mořská
cherry rajčátka Rajčata cherry

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.