Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí roládky na jehle s bylinkovým máslem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 806 kJ /
1 866 kcal
Bílkoviny150,25 g
– z toho živočišné bílkoviny148,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,55 g
Tuky138,18 g
– nasycené68,25 g
– nenasycené68,91 g
–– mononenasycené54,02 g
–– polynenasycené14,89 g
––– omega 31,50 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 655 mg
Sodík 333 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy4,70 g
– cukry2,07 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 filety 4 filety z pangasia nebo bílé ryby (nejlépe bez kostí - candát, mořský vlk) Pangas filet 800 g
1 1 salátová okurka Okurka salátová čerstvá
bobkový list Bobkový list sušený
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
citron - šťáva (z půlky půlky citrónu) Citrón čerstvý
1 lžíce 1 lžíce nasekané petrželky Petržel nať čerstvá 15 g
1 lžíce 1 lžíce nasekané pažitky Pažitka čerstvá 15 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
sůl Sůl mořská
máslo Máslo kravské
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.