Nutriční hodnoty (Rybí roládky na jehle s bylinkovým máslem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 806 kJ / 1 866 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 148,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,55 g |
Tuky | 138,18 g |
– nasycené | 68,25 g |
– nenasycené | 68,91 g |
–– mononenasycené | 54,02 g |
–– polynenasycené | 14,89 g |
––– omega 3 | 1,50 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 655 mg |
Sodík | 333 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 4,70 g |
– cukry | 2,07 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 filety 4 filety z pangasia nebo bílé ryby (nejlépe bez kostí - candát, mořský vlk) | Pangas filet | 800 g |
1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
citron - šťáva (z půlky půlky citrónu) | Citrón čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce nasekané pažitky | Pažitka čerstvá | 15 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
sůl | Sůl mořská | |
máslo | Máslo kravské | |
olivový olej | Olej olivový |