Nutriční hodnoty (Plněná vepřová kapsa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 695 kJ / 1 839 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,58 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,56 g |
Tuky | 162,37 g |
– nasycené | 82,83 g |
– nenasycené | 77,30 g |
–– mononenasycené | 65,79 g |
–– polynenasycené | 11,51 g |
––– omega 3 | 0,75 g |
Vláknina | 21,50 g |
Cholesterol | 212 mg |
Sodík | 4,61 g |
Sůl | 11,45 g |
Sacharidy | 33,22 g |
– cukry | 12,23 g |
––– laktóza | 1,43 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 (asi 2 cm ) kotlety (měla jsem bez kosti) | Vepřová kotleta bez kosti | |
250 g 250 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 250 g |
150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |
100 g 100 g nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
asi 1 cm 1 cm nakrájeného zázvoru | Zázvor sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
koření Argentina | Koření Argentina | |
1 PL 1 PL plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
olivový olej | Olej olivový | |
1 dcl 1 dcl bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
1 dcl 1 dcl vývaru | Vývar hovězí | 100 ml |