Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plněná vepřová kapsa)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 695 kJ /
1 839 kcal
Bílkoviny37,14 g
– z toho živočišné bílkoviny27,58 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,56 g
Tuky162,37 g
– nasycené82,83 g
– nenasycené77,30 g
–– mononenasycené65,79 g
–– polynenasycené11,51 g
––– omega 30,75 g
Vláknina21,50 g
Cholesterol 212 mg
Sodík 4,61 g
Sůl11,45 g
Sacharidy33,22 g
– cukry12,23 g
––– laktóza1,43 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 (asi 2 cm ) kotlety (měla jsem bez kosti) Vepřová kotleta bez kosti
250 g 250 g hlívy ústřičné Hlíva ústřičná syrová 250 g
150 g 150 g slaniny Špek 150 g
100 g 100 g nivy Niva 50% t. v s. 100 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
asi 1 cm 1 cm nakrájeného zázvoru Zázvor sušený
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
koření Argentina Koření Argentina
1 PL 1 PL plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
olivový olej Olej olivový
1 dcl 1 dcl bílého vína Víno bílé suché 100 ml
1 dcl 1 dcl vývaru Vývar hovězí 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.