Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové maso se zeleninou a opékanými brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 647 kJ /
633 kcal
Bílkoviny106,96 g
– z toho živočišné bílkoviny105,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,96 g
Tuky16,34 g
– nasycené3,96 g
– nenasycené8,21 g
–– mononenasycené6,86 g
–– polynenasycené1,36 g
––– omega 30,05 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 271 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy12,60 g
– cukry8,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového masa Vepřová kýta 500 g
1 1 rajčatový protlak Protlak rajčatový
tuk (olej nebo ceres) Margarín
mražená zelenina (stačí polovina) Mrkev mražená
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
koření dle chuti (chilli, pepř, vegeta) Pepř černý
sůl Sůl mořská
voda Voda
hladká mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.