Nutriční hodnoty (Vepřové maso se zeleninou a opékanými brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 647 kJ / 633 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 16,34 g |
– nasycené | 3,96 g |
– nenasycené | 8,21 g |
–– mononenasycené | 6,86 g |
–– polynenasycené | 1,36 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 271 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 12,60 g |
– cukry | 8,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
1 1 rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
tuk (olej nebo ceres) | Margarín | |
mražená zelenina (stačí polovina) | Mrkev mražená | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
koření dle chuti (chilli, pepř, vegeta) | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
voda | Voda | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |