Nutriční hodnoty (Vařené brambory s jemným dipem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 159 kJ / 277 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,60 g |
Tuky | 10,10 g |
– nasycené | 6,58 g |
– nenasycené | 3,22 g |
–– mononenasycené | 2,82 g |
–– polynenasycené | 0,40 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 6,30 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 649 mg |
Sůl | 1,55 g |
Sacharidy | 31,15 g |
– cukry | 7,75 g |
––– laktóza | 2,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g brambor | Brambor zimní | 150 g |
30 g 30 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 30 g |
50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
sekaná petrželka | Petržel nať čerstvá | |
rajské jablíčko | Rajče červené čerstvé | |
zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
200 g 200 g salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | 200 g |