Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vařené brambory s jemným dipem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 159 kJ /
277 kcal
Bílkoviny12,80 g
– z toho živočišné bílkoviny8,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,60 g
Tuky10,10 g
– nasycené6,58 g
– nenasycené3,22 g
–– mononenasycené2,82 g
–– polynenasycené0,40 g
––– omega 30,10 g
Vláknina6,30 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 649 mg
Sůl1,55 g
Sacharidy31,15 g
– cukry7,75 g
––– laktóza2,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g brambor Brambor zimní 150 g
30 g 30 g Nivy Niva 50% t. v s. 30 g
50 ml 50 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 50 ml
sekaná petrželka Petržel nať čerstvá
rajské jablíčko Rajče červené čerstvé
zelená paprika Paprika zelená čerstvá
200 g 200 g salátové okurky Okurka salátová čerstvá 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.