Nutriční hodnoty (Pracny bez lepku, mléka a vajec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 076 kJ / 1 213 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,00 g |
Tuky | 31,20 g |
– nasycené | 2,97 g |
– nenasycené | 26,72 g |
–– mononenasycené | 14,04 g |
–– polynenasycené | 12,68 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 15,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 201,40 g |
– cukry | 73,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g bezlepkové mouky Schär B | Mouka pohanková | 100 g |
35 g 35 g bezlepkové mouky Jizerka | Mouka pohanková | 35 g |
15 g 15 g Solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky xantanové gumy | E415 - Xanthan | |
70 g 70 g moučkového cukru | Cukr bílý | 70 g |
60 g 60 g mletých mandlí | Mandle loupané mleté | 60 g |
100 g 100 g Stelly (nebo jiného margarínu bez obsahu mléka) | ||
1 1 vrchovatá lžíce kakaa | Kakao prášek | |
1 špetka 1 špetka citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | |
1 špetka 1 špetka skořice | Skořice ceylonská | |
1 špetka 1 špetka tlučeného hřebíčku | Hřebíček | |
směs moučkového a vanilkového cukru na obalení | Cukr vanilkový |