Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žemlovo - játrový knedlík)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie4 736 kJ /
1 132 kcal
Bílkoviny73,28 g
– z toho živočišné bílkoviny56,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,92 g
Tuky43,51 g
– nasycené15,82 g
– nenasycené20,24 g
–– mononenasycené15,51 g
–– polynenasycené4,73 g
––– omega 30,09 g
Vláknina31,95 g
Cholesterol 1,53 g
Sodík 446 mg
Sůl0,93 g
Sacharidy107,78 g
– cukry13,70 g
––– laktóza7,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 housky nebo jiné bílé pečivo 200 g Houska pšeničná
200 g 200 g kuřecích jater Játra kuřecí 200 g
15 g 15 g sádla nebo oleje Sádlo vepřové 15 g
20-25 g 20-25 g cibule Cibule čerstvá 22.5 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
3 3 velké stroužky česneku - i více dle chuti Česnek čerstvý 210 g
majoránka Majoránka sušená
zhruba 150 ml 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
2 2 větší vejce Vejce slepičí 140 g
40 g 40 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 40 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.