Nutriční hodnoty (Žemlovo - játrový knedlík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 4 736 kJ / 1 132 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 56,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,92 g |
Tuky | 43,51 g |
– nasycené | 15,82 g |
– nenasycené | 20,24 g |
–– mononenasycené | 15,51 g |
–– polynenasycené | 4,73 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 31,95 g |
Cholesterol | 1,53 g |
Sodík | 446 mg |
Sůl | 0,93 g |
Sacharidy | 107,78 g |
– cukry | 13,70 g |
––– laktóza | 7,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 housky nebo jiné bílé pečivo 200 g | Houska pšeničná | |
200 g 200 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 200 g |
15 g 15 g sádla nebo oleje | Sádlo vepřové | 15 g |
20-25 g 20-25 g cibule | Cibule čerstvá | 22.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
3 3 velké stroužky česneku - i více dle chuti | Česnek čerstvý | 210 g |
majoránka | Majoránka sušená | |
zhruba 150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
2 2 větší vejce | Vejce slepičí | 140 g |
40 g 40 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 40 g |