Nutriční hodnoty (Tymiánové kuře na víně a bílých fazolích)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 293 kJ / 309 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,87 g |
Tuky | 0,25 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,10 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,07 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 23,00 g |
– cukry | 6,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 plná lžička tymiánu | Tymián sušený | |
300 ml 300 ml kvalitního bílého vína | Víno bílé suché | 300 ml |
1 konzerva 1 konzerva bílých fazolí | Fazole bílé | |
1 hrst 1 hrst nasekané zelené petrželové nati | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce vína | Víno bílé suché | 15 ml |
citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
olej | Olej řepkový |