Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tymiánové kuře na víně a bílých fazolích)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 293 kJ /
309 kcal
Bílkoviny2,87 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,87 g
Tuky0,25 g
– nasycené0,10 g
– nenasycené0,10 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,07 g
––– omega 30,00 g
Vláknina7,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 19 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy23,00 g
– cukry6,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 kuřecí stehna Kuře stehno s kůží
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 plná lžička tymiánu Tymián sušený
300 ml 300 ml kvalitního bílého vína Víno bílé suché 300 ml
1 konzerva 1 konzerva bílých fazolí Fazole bílé
1 hrst 1 hrst nasekané zelené petrželové nati Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce vína Víno bílé suché 15 ml
citrónová šťáva Šťáva z citrónu
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.