Nutriční hodnoty (Marinovaný steak s kaparovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 298 kJ / 549 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,46 g |
Tuky | 50,64 g |
– nasycené | 17,34 g |
– nenasycené | 29,45 g |
–– mononenasycené | 22,20 g |
–– polynenasycené | 7,25 g |
––– omega 3 | 2,03 g |
Vláknina | 0,53 g |
Cholesterol | 285 mg |
Sodík | 470 mg |
Sůl | 1,13 g |
Sacharidy | 13,40 g |
– cukry | 7,98 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 hovězí steaky | Hovězí svíčková | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 polévková lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
1/2 lžíce 1/2 lžíce octa balzamiko | Ocet balsamikový bílý | 10 ml |
čerstvý rozmarýn | Rozmarýn čerstvý | |
tymián | Tymián sušený | |
2 dl 2 dl sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
1 lžička 1 lžička citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
1 lžíce 1 lžíce kaparů | Kapary | 15 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
sůl | Sůl mořská |