Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marinovaný steak s kaparovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 298 kJ /
549 kcal
Bílkoviny9,74 g
– z toho živočišné bílkoviny9,28 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,46 g
Tuky50,64 g
– nasycené17,34 g
– nenasycené29,45 g
–– mononenasycené22,20 g
–– polynenasycené7,25 g
––– omega 32,03 g
Vláknina0,53 g
Cholesterol 285 mg
Sodík 470 mg
Sůl1,13 g
Sacharidy13,40 g
– cukry7,98 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 hovězí steaky Hovězí svíčková
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 polévková lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari
1/2 lžíce 1/2 lžíce octa balzamiko Ocet balsamikový bílý 10 ml
čerstvý rozmarýn Rozmarýn čerstvý
tymián Tymián sušený
2 dl 2 dl sladké smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
1 lžička 1 lžička citrónové šťávy Šťáva z citrónu 5 ml
1 lžíce 1 lžíce kaparů Kapary 15 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.