Nutriční hodnoty (Hruškové zelí s uzeným)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 580 kJ / 378 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,52 g |
Tuky | 30,19 g |
– nasycené | 14,51 g |
– nenasycené | 15,25 g |
–– mononenasycené | 12,06 g |
–– polynenasycené | 3,19 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 8,10 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 21,47 g |
– cukry | 16,12 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý | |
kmín podle chuti | Kmín | |
trochu trochu hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
ocet podle potřeby | Ocet lihový | |
1 1 hruška | Hruška čerstvá | 130 g |
jedno jablko | Jablko čerstvé |