Nutriční hodnoty (Terinka z kachních jater s konfitovaným kachním stehnem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 4 569 kJ / 1 092 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 165,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 164,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,61 g |
Tuky | 26,40 g |
– nasycené | 8,48 g |
– nenasycené | 11,04 g |
–– mononenasycené | 7,52 g |
–– polynenasycené | 3,52 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 2,20 g |
Cholesterol | 4,16 g |
Sodík | 5,44 g |
Sůl | 13,60 g |
Sacharidy | 29,60 g |
– cukry | 9,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g kachních jater | Játra kachní | 800 g |
1 1 konfitované kachní stehno | Kachna stehno s kostí a kůží | |
1 lžíce 1 lžíce kachního sádla | Sádlo kachní | |
1 1 větší šalotka | Šalotka čerstvá | |
6 g 6 g rozdrceného pepře | Pepř černý | 6 g |
6 g 6 g cukr | Cukr bílý | 6 g |
5 cl 5 cl Portského vína | Víno portské | 50 ml |
12 g 12 g sůl | Sůl mořská | 12 g |
Papír na pečení |