Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Terinka z kachních jater s konfitovaným kachním stehnem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie4 569 kJ /
1 092 kcal
Bílkoviny165,41 g
– z toho živočišné bílkoviny164,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,61 g
Tuky26,40 g
– nasycené8,48 g
– nenasycené11,04 g
–– mononenasycené7,52 g
–– polynenasycené3,52 g
––– omega 30,08 g
Vláknina2,20 g
Cholesterol 4,16 g
Sodík 5,44 g
Sůl13,60 g
Sacharidy29,60 g
– cukry9,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g kachních jater Játra kachní 800 g
1 1 konfitované kachní stehno Kachna stehno s kostí a kůží
1 lžíce 1 lžíce kachního sádla Sádlo kachní
1 1 větší šalotka Šalotka čerstvá
6 g 6 g rozdrceného pepře Pepř černý 6 g
6 g 6 g cukr Cukr bílý 6 g
5 cl 5 cl Portského vína Víno portské 50 ml
12 g 12 g sůl Sůl mořská 12 g
Papír na pečení

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.