Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Worcesterové vepřové plecko v paprikách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 479 kJ /
832 kcal
Bílkoviny114,87 g
– z toho živočišné bílkoviny109,45 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,42 g
Tuky24,59 g
– nasycené5,92 g
– nenasycené12,57 g
–– mononenasycené10,56 g
–– polynenasycené2,01 g
––– omega 30,11 g
Vláknina9,96 g
Cholesterol 358 mg
Sodík 420 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy33,90 g
– cukry25,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500-600 g 500-600 g vepřového plecka Vepřová plec 550 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 různobarevné papriky (červená, zelená) Paprika červená čerstvá 300 g
1 1 větší rajče Rajče červené čerstvé 60 g
2 hrsti 2 hrsti směsi hub (mohou být čerstvé, sušené nebo zmražené) Hřib čerstvý
1 1 celá lahůdková cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 lžíce 1 lžíce Worcesterové omáčky Worcestrová omáčka 15 ml
drcený kmín Kmín mletý
pepř Pepř černý
lžíce lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
kousek kousek sádla Sádlo vepřové
Masox (nemusí být) Bujón hovězí
hrstička pažitky Pažitka čerstvá
hrstička nastrouhaného sýra (Eidam) Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.