Nutriční hodnoty (Jemná bublanina s ovocem (podle váhy vajec))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 221 kJ / 2 443 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 98,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 221,91 g |
– nasycené | 37,40 g |
– nenasycené | 153,88 g |
–– mononenasycené | 113,30 g |
–– polynenasycené | 40,58 g |
––– omega 3 | 10,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,89 g |
Sodík | 1,14 g |
Sůl | 2,44 g |
Sacharidy | 12,45 g |
– cukry | 4,75 g |
––– laktóza | 4,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
280 g 280 g polohrubé mouky(kolik váží 4 vejce - dáme polohrubé mouky) | Vejce slepičí | 280 g |
210 g 210 g pískového cukru(kolik váží 3 vejce - dáme pískového cukru) | Vejce slepičí | 210 g |
1,5 1,5 skořicového cukru | Cukr skořicový | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 125 ml |
1 1 prášek do pečiva(nebo jedlou sodu) | ||
ovoce kompotované(švestky) nebo libovolné kompotované ovoce | Jahody zavařené |