Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jemná bublanina s ovocem (podle váhy vajec))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 221 kJ /
2 443 kcal
Bílkoviny98,98 g
– z toho živočišné bílkoviny98,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky221,91 g
– nasycené37,40 g
– nenasycené153,88 g
–– mononenasycené113,30 g
–– polynenasycené40,58 g
––– omega 310,68 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 2,89 g
Sodík 1,14 g
Sůl2,44 g
Sacharidy12,45 g
– cukry4,75 g
––– laktóza4,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
280 g 280 g polohrubé mouky(kolik váží 4 vejce - dáme polohrubé mouky) Vejce slepičí 280 g
210 g 210 g pískového cukru(kolik váží 3 vejce - dáme pískového cukru) Vejce slepičí 210 g
1,5 1,5 skořicového cukru Cukr skořicový
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 125 ml
1 1 prášek do pečiva(nebo jedlou sodu)
ovoce kompotované(švestky) nebo libovolné kompotované ovoce Jahody zavařené

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.