Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerovo - vaječný salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 991 kJ /
1 193 kcal
Bílkoviny75,26 g
– z toho živočišné bílkoviny67,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,50 g
Tuky81,92 g
– nasycené30,89 g
– nenasycené33,80 g
–– mononenasycené27,40 g
–– polynenasycené6,40 g
––– omega 30,45 g
Vláknina22,50 g
Cholesterol 1,90 g
Sodík 1,26 g
Sůl2,72 g
Sacharidy27,40 g
– cukry16,00 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g celer Celer bulva čerstvá 500 g
6-8 6-8 vajec Vejce slepičí 490 g
2 2 kyselé okurky Okurka polní zavařená
250 g 250 g zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12% 250 ml
bílý pepř Pepř bílý
hořčice - nejlépe kremžská Hořčice plnotučná
sůl Sůl mořská
citronová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.