Nutriční hodnoty (Celerovo - vaječný salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 991 kJ / 1 193 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 67,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,50 g |
Tuky | 81,92 g |
– nasycené | 30,89 g |
– nenasycené | 33,80 g |
–– mononenasycené | 27,40 g |
–– polynenasycené | 6,40 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 1,90 g |
Sodík | 1,26 g |
Sůl | 2,72 g |
Sacharidy | 27,40 g |
– cukry | 16,00 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g celer | Celer bulva čerstvá | 500 g |
6-8 6-8 vajec | Vejce slepičí | 490 g |
2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
250 g 250 g zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
bílý pepř | Pepř bílý | |
hořčice - nejlépe kremžská | Hořčice plnotučná | |
sůl | Sůl mořská | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu |