Nutriční hodnoty (Grilovaná marinovaná zelenina s balzamikovou redukcí a kozím sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 212 kJ / 1 963 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,96 g |
Tuky | 82,78 g |
– nasycené | 26,86 g |
– nenasycené | 54,20 g |
–– mononenasycené | 45,00 g |
–– polynenasycené | 9,20 g |
––– omega 3 | 0,56 g |
Vláknina | 94,12 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 185 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 221,39 g |
– cukry | 49,01 g |
––– laktóza | 1,92 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 lilek | Lilek čerstvý | |
1-2 1-2 mladé cukety | Cuketa čerstvá | 150 g |
3-4 3-4 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 525 g |
8 8 neoloupaných stroužků česneku | Česnek čerstvý | 560 g |
50 ml 50 ml panenského olivového oleje | Olej olivový | 50 ml |
1 1 sušená chilli paprička | Chilli paprička sušená | |
0,5 0,5 citrónu(šťáva) | Citrón čerstvý | 45 g |
0,5 lžičky 0,5 lžičky sušeného oregána | Oregano sušené | 2.5 g |
0,5 lžičky 0,5 lžičky sušeného tymiánu | Tymián sušený | 2.5 g |
0,5 lžičky 0,5 lžičky pepře | Pepř černý | 2.5 g |
mořská sůl | Sůl mořská | |
olivový olej na pánev | Olej olivový | |
120 g 120 g čerstvého kozího sýra | Sýr hrudkový kozí | 120 g |
balsamico di crema | Ocet balsamikový bílý |