Nutriční hodnoty (Biskupský chlebík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 008 kJ / 3 109 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 41,91 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,25 g |
Tuky | 46,03 g |
– nasycené | 12,81 g |
– nenasycené | 21,70 g |
–– mononenasycené | 15,70 g |
–– polynenasycené | 6,01 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 23,70 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 630 mg |
Sůl | 1,96 g |
Sacharidy | 587,72 g |
– cukry | 393,33 g |
––– laktóza | 0,03 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
240 g 240 g krystalového cukru | Cukr bílý | 240 g |
240 g 240 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 240 g |
2 lžíce 2 lžíce hrubé mouky (na sušené ovoce) | Mouka pšeničná hrubá | 30 g |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
1 lžíce 1 lžíce vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 25 g |
1 lžíce 1 lžíce kypřícího prášku | Kypřící prášek | 15 g |
4 lžíce 4 lžíce másla | Máslo kravské | 40 g |
275 g 275 g sušeného ovoce (rozinky, papája) | Sušené ovoce směs | 275 g |
2 lžíce 2 lžíce rumu (na namočení ovoce) | Rum | 34 ml |
ořechy (podle chuti) | Vlašské ořechy | |
čokoláda (podle chuti) | Čokoláda mléčná 30% | |
citronová kůra (podle chuti) | Citronová kúra čerstvá | |
máslo na vymazání | Máslo kravské | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá | |
čokoládová poleva (nebo moučkový cukr) | Čokoládová poleva |