Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Biskupský chlebík)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 008 kJ /
3 109 kcal
Bílkoviny74,16 g
– z toho živočišné bílkoviny41,91 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,25 g
Tuky46,03 g
– nasycené12,81 g
– nenasycené21,70 g
–– mononenasycené15,70 g
–– polynenasycené6,01 g
––– omega 30,21 g
Vláknina23,70 g
Cholesterol 1,29 g
Sodík 630 mg
Sůl1,96 g
Sacharidy587,72 g
– cukry393,33 g
––– laktóza0,03 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
240 g 240 g krystalového cukru Cukr bílý 240 g
240 g 240 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 240 g
2 lžíce 2 lžíce hrubé mouky (na sušené ovoce) Mouka pšeničná hrubá 30 g
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
1 lžíce 1 lžíce vanilkového cukru Cukr vanilkový 25 g
1 lžíce 1 lžíce kypřícího prášku Kypřící prášek 15 g
4 lžíce 4 lžíce másla Máslo kravské 40 g
275 g 275 g sušeného ovoce (rozinky, papája) Sušené ovoce směs 275 g
2 lžíce 2 lžíce rumu (na namočení ovoce) Rum 34 ml
ořechy (podle chuti) Vlašské ořechy
čokoláda (podle chuti) Čokoláda mléčná 30%
citronová kůra (podle chuti) Citronová kúra čerstvá
máslo na vymazání Máslo kravské
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá
čokoládová poleva (nebo moučkový cukr) Čokoládová poleva

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.