Nutriční hodnoty (Jahodová bublanina trochu jinak)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 553 kJ / 3 717 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,76 g |
Tuky | 73,90 g |
– nasycené | 9,62 g |
– nenasycené | 53,49 g |
–– mononenasycené | 36,84 g |
–– polynenasycené | 16,65 g |
––– omega 3 | 3,78 g |
Vláknina | 29,14 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 440 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 667,68 g |
– cukry | 292,52 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
1/2 1/2 - 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku mraženého ovoce (nebo 1 hrnek čerstvého) | Jahody mražené | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
kůra z 1 kůra z 1 citronu (nemusí být) | Citrón čerstvý | 90 g |
2 hrnky 2 hrnky jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
1-2 1-2 kiwi (podle velikosti a chuti) | Kiwi čerstvé | |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
strouhanka na vysypání | Strouhanka pšeničná |