Nutriční hodnoty (Jehněčí vnitřnosti na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 697 kJ / 1 123 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,49 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,98 g |
Tuky | 62,97 g |
– nasycené | 38,02 g |
– nenasycené | 24,05 g |
–– mononenasycené | 19,93 g |
–– polynenasycené | 4,12 g |
––– omega 3 | 0,31 g |
Vláknina | 23,05 g |
Cholesterol | 179 mg |
Sodík | 464 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 109,16 g |
– cukry | 31,26 g |
––– laktóza | 0,56 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 pekingské zelí | Zelí pekingské čerstvé | |
jehněčí vnitřnosti ( srdiečko, ľadvinky, slezina ) | Játra jehněčí | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
( 300 g 300 g zeleniny) | ||
100 g 100 g hrášku | Hrášek zelený | 100 g |
100 g 100 g kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 100 g |
100 g 100 g fazolek | Fazolky čerstvé | 100 g |
70 g 70 g masla | Máslo kravské | 70 g |
1 lžice 1 lžice mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
10 kuliček 10 kuliček pepře | Pepř černý |