Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí vnitřnosti na zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 697 kJ /
1 123 kcal
Bílkoviny19,47 g
– z toho živočišné bílkoviny0,49 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,98 g
Tuky62,97 g
– nasycené38,02 g
– nenasycené24,05 g
–– mononenasycené19,93 g
–– polynenasycené4,12 g
––– omega 30,31 g
Vláknina23,05 g
Cholesterol 179 mg
Sodík 464 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy109,16 g
– cukry31,26 g
––– laktóza0,56 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 pekingské zelí Zelí pekingské čerstvé
jehněčí vnitřnosti ( srdiečko, ľadvinky, slezina ) Játra jehněčí
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
( 300 g 300 g zeleniny)
100 g 100 g hrášku Hrášek zelený 100 g
100 g 100 g kukuřice Kukuřice sterilovaná 100 g
100 g 100 g fazolek Fazolky čerstvé 100 g
70 g 70 g masla Máslo kravské 70 g
1 lžice 1 lžice mleté sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
sůl Sůl mořská
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
10 kuliček 10 kuliček pepře Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.