Nutriční hodnoty (Rybí kousky v paprikové marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 697 kJ / 884 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,09 g |
Tuky | 39,06 g |
– nasycené | 5,52 g |
– nenasycené | 28,46 g |
–– mononenasycené | 21,04 g |
–– polynenasycené | 7,42 g |
––– omega 3 | 1,85 g |
Vláknina | 5,96 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 275 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 21,70 g |
– cukry | 15,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g rybí masa | Vepřová kýta | 500 g |
1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
špetka špetka tymiánu | Tymián sušený | |
2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
sůl | Sůl mořská |